• interieur koetshuys voor.jpg
  • koetshuys voorzijde.jpg
  • orangerie interieur.jpg
  • orangerie terras achter.jpg
  • orangerie terras andere hoek.jpg
  • vanuit orangerie naar buiten.jpg

Bedrijfsfeest in Brabant

De een ziet er tegenop, de ander kijkt er weken op voorhand al naar uit: bedrijfsfeestjes. Bedrijven maken er een goede gewoonte van om hun werknemers elkaar eens te laten ontmoeten zonder de stresserende werksfeer. Het is daarom ook belangrijk hiervoor een gezellige locatie te vinden, en dit niet op het werk te laten plaatsvinden. Bedrijven in Brabant kunnen hun bedrijfsfeest bijvoorbeeld houden in Pannenkoekenboerderij De Uitwijk.

Kom eens langs bij Pannenkoekenboerderij De Uitwijk in De Heen, gelegen tussen Steenbergen en Bergen op Zoom in West-Brabant. Ons restaurant is gesitueerd in een 18e eeuwse monumentale herenboerderij met een oranjerie en een terras op de binnenplaats.
De omgeving is prachtig en u kunt er genieten van het rustige Brabantse karakter dat de streek uitademt.

De naam Pannenkoekenboerderij maakt het al duidelijk: pannenkoeken zijn hier dé specialiteit. Bij De Uitwijk serveren ze maar liefst meer dan honderd verschillende pannenkoeken, van zoet tot hartig. Maar U heeft ook keuze uit een uitgebreid diner, diverse buffetten, zoals een grillbuffet, koud/warm buffet, een tapasbuffet, high tea, meer dan 120 soorten pannenkoeken, sandwiches, desserts en nog veel meer. Kortom; wij kunnen aan al uw wensen voldoen.

Maar u kunt er natuurlijk ook heel wat meer van maken. U bent in Brabant, dus uw bedrijfsfeest kunt u laten starten met een teambuilding activiteit. Verken de omgeving op de fiets en maak een leuke rit door de streek, of misschien iets avontuurlijker: een kanotocht met de collega's. Pannenkoekenboerderij De Uitwijk verhuurt zowel kano's als fietsen onder verschillende arrangementen, zodat er zeker een formule bij zit die perfect bij u en uw werknemers of collega's past.

Voor bedrijven uit het Brabantse (of buiten Brabant) is een bedrijfsfeest in Pannenkoekenboerderij De Uitwijk dus altijd een voltreffer. Mogelijkheden genoeg om er een leuke dag en avond van te maken en de werksfeer nadien te optimaliseren. Want zoals elke werkgever weet: in een goede sfeer, kunnen de mensen beter werken!

De Uitwijk, gelegen in de gemeente Steenbergen in de omgeving van Bergen op Zoom, West-Brabant, is er natuurlijk niet alleen om uw bedrijfsfeest te verzorgen. Verjaardagen, recepties, familiefeesten, barbecues, bruiloften,… voor elke gelegenheid bent u hier aan het juiste adres en wordt het gegarandeerd een succes. Zelfs een kanotocht kan hier geregeld worden waarna een deugddoende maaltijd u weer volledig op krachten brengt.

Graag nodigen wij u uit om alle mogelijkheden te bespreken.

We hebben uw interesse gewekt?  Indien u een reservering wilt maken kunt u dit mailen naar ons.
Ook kunt u ons mailen als u nog wat vragen heeft, we zullen deze dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar.

Met vriendelijke groet,
Familie van Nieuwenhuyzen en medewerkers

Belangrijke info:
Rabobank Steenbergen 1369.27.629
BTW nr: NL 810257531 B01 KvK:20104085

Dorpsweg 136, 4655AH, De Heen
Tel: 0167-560000
Fax:0167-560010
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Weersverwachting