• interieur koetshuys voor.jpg
  • koetshuys voorzijde.jpg
  • orangerie interieur.jpg
  • orangerie terras achter.jpg
  • orangerie terras andere hoek.jpg
  • vanuit orangerie naar buiten.jpg

Bedrijfsuitje Brabant

Het is algemeen bekend dat een goede werksfeer zich uit in betere prestaties van de werknemers. Maar af en toe moet die werksfeer eens een duwtje krijgen. Samen met de collega's eens een uitstap maken is een goed voorbeeld hiervan. Het ideale is een plek waar wat te beleven valt en waar men met z'n allen een goeie hap kan eten.

Wie op zoek is naar een locatie voor een bedrijfsuitje in Brabant, kan eens langskomen bij Pannenkoekenboerderij De Uitwijk. In een rustig gelegen omgeving vindt u onze 18e eeuwse monumentale herenboerderij met een oranjerie en een terras op de binnenplaats.
De omgeving is prachtig en u kunt er genieten van het rustige Brabantse karakter dat de streek uitademt.

De rustige omgeving van Brabant zal uw bedrijfsuitje meteen een ontspannend karakter geven, zodat de collega's op het gemak elkaar eens kunnen leren kennen zonder dat het werk ter sprake hoeft te komen.

Maar u kunt er natuurlijk ook heel wat meer van maken. U bent in Brabant, dus uw bedrijfsuitje kunt u laten starten met een teambuilding activiteit. Verken de omgeving van Steenbergen en Bergen op Zoom op de fiets en maak een leuke rit door de streek, of misschien iets avontuurlijker: een kanotocht over de Steenbergsche Vliet met de collega's. Pannenkoekenboerderij De Uitwijk verhuurt zowel kano's als fietsen onder verschillende arrangementen om uw bedrijfsuitje in de rustige omgeving van Brabant.

Maar de pannenkoekenboerderij zou geen pannenkoekenboerderij zijn zonder de specialiteit van het huis: pannenkoeken dus. Bij De Uitwijk serveren ze maar liefst meer dan honderd verschillende pannenkoeken, van zoet tot hartig. Elke werknemer zal een andere favoriet hebben. Reden waarom wij u ook een pannenkoekenbuffet kunnen aanbieden, zodat iedereen overal eens kan van proeven. Maar U heeft ook keuze uit een uitgebreid diner, diverse buffetten, zoals een grillbuffet, koud/warm buffet, een tapasbuffet, high tea, meer dan 120 soorten pannenkoeken, sandwiches, desserts en nog veel meer.
Kortom; wij kunnen aan al uw wensen voldoen want een heerlijke maaltijd mag uiteraard niet ontbreken tijdens een bedrijfsuitje in Brabant.

Bent u samen met uw bedrijf een bedrijfsuitje van plan in Brabant, aarzel dan niet om eens te surfen naar De Uitwijk, gelegen in de gemeente Steenbergen in de omgeving van Bergen op Zoom, West-Brabant.

Wij zijn er natuurlijk niet alleen om uw bedrijfsuitje te verzorgen. Verjaardagen, recepties, familiefeesten, barbecues, bruiloften,… voor elke gelegenheid bent u hier aan het juiste adres en wordt het gegarandeerd een succes.

Graag nodigen wij u uit om alle mogelijkheden te bespreken.

We hebben uw interesse gewekt?  Indien u een reservering wilt maken kunt u dit mailen naar ons.
Ook kunt u ons mailen als u nog wat vragen heeft, we zullen deze dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar.

Met vriendelijke groet,
Familie van Nieuwenhuyzen en medewerkers

Belangrijke info:
Rabobank Steenbergen 1369.27.629
BTW nr: NL 810257531 B01 KvK:20104085

Dorpsweg 136, 4655AH, De Heen
Tel: 0167-560000
Fax:0167-560010
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Weersverwachting