• interieur koetshuys voor.jpg
  • koetshuys voorzijde.jpg
  • orangerie interieur.jpg
  • orangerie terras achter.jpg
  • orangerie terras andere hoek.jpg
  • vanuit orangerie naar buiten.jpg

Huwelijksfeest Steenbergen

Vele mensen zeggen dat hun trouwdag de mooiste dag van hun leven was. Het is dus van kapitaal belang om het feest te laten doorgaan op een mooie locatie. U kunt bijvoorbeeld uw huwelijksfeest houden in Pannenkoekenboerderij De Uitwijk te De Heen nabij Steenbergen, en Bergen op Zoom,. Dit is een enorm mooie locatie in het Brabantse omgeven door een mooi landschap.

Wanneer u eenmaal gekozen heeft voor De Uitwijk te De Heen,gemeente Steenbergen vlakbij Bergen op Zoom, moet het huwelijksfeest nog concreet gepland worden natuurlijk, zoals bijvoorbeeld het menu. De naam 'Pannenkoekenboerderij De Uitwijk', doet u natuurlijk al vermoeden wat de specialiteit des huizes is… Juist ja: pannenkoeken.

Bij De Uitwijk serveren ze maar liefst meer dan honderd verschillende pannenkoeken, van zoet tot hartig. Maar U heeft ook keuze uit een uitgebreid diner, diverse buffetten, zoals een grillbuffet, koud/warm buffet, een tapasbuffet, high tea, meer dan 120 soorten pannenkoeken, sandwiches, desserts en nog veel meer. Kortom; wij kunnen aan al uw wensen voldoen.

Het zou natuurlijk enorm gemakkelijk zijn voor de belangrijkste gasten om na het huwelijksfeest te kunnen overnachten ergens in Steenbergen of Bergen op Zoom. U hoeft hiervoor geen hotel in de buurt en taxi te gaan zoeken want De Uitwijk beschikt over een camping waar u een trekkershut, kampeerplaats of een chalet kunt huren. Zo kan iedereen ten volle van het feest genieten zonder nog aan de rit naar huis te hoeven denken.

De dag erna kunt u dan nog even nagenieten of bekomen van de grote dag, want er is nog het een en het ander te doen bij De Uitwijk. U kunt de streek verkennen per fiets, want die zijn hier te huur, of u kunt de wegen links laten liggen en gewoon met de kano het water op gaan! Dé ideale ontspanning in deze rustige streek.

De ideale plek voor uw huwelijksfeest in De Heen,gemeente Steenbergen vlakbij Bergen op Zoom, in West-Brabant is dus ongetwijfeld Pannenkoekenboerderij De Uitwijk. Een leuke, gezellige feestzaal en sfeer, lekker en gevarieerd eten en een heleboel ontspannende activiteiten rondom. Zoals een kinderboerderijtje, speeltuintje, minigolf en een jeu de boules baan.

De Uitwijk, gelegen in de gemeente Steenbergen in de omgeving van Bergen op Zoom, is er natuurlijk niet alleen om uw huwelijksfeest te verzorgen. Verjaardagen, recepties, familiefeesten, barbecues, bedrijfsfeesten,… voor elke gelegenheid bent u hier aan het juiste adres en wordt het gegarandeerd een succes. Zelfs een kanotocht kan hier geregeld worden waarna een deugddoende maaltijd u weer volledig op krachten brengt.

Graag nodigen wij u uit om alle mogelijkheden te bespreken.

We hebben uw interesse gewekt?  Indien u een reservering wilt maken kunt u dit mailen naar ons.
Ook kunt u ons mailen als u nog wat vragen heeft, we zullen deze dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar.

Met vriendelijke groet,
Familie van Nieuwenhuyzen en medewerkers

Belangrijke info:
Rabobank Steenbergen 1369.27.629
BTW nr: NL 810257531 B01 KvK:20104085

Dorpsweg 136, 4655AH, De Heen
Tel: 0167-560000
Fax:0167-560010
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Weersverwachting