• Koetshuys binnen voor.JPG
  • Koetshuys voorzijde.jpg
  • Terras Koetshuys voor.JPG
  • Terras Orangerie.jpg
  • terras vijver.jpg
  • terras voorzijde Koetshuys.jpg

Pannenkoekenboerderij T Koetshuys

Pannenkoekenboerderij  "De Uitwijk" is  een gezellig restaurant in het dorpje De Heen. Het restaurant is ondergebracht in een gedeelte van onze 17e eeuwse monumentale boerderij “de Uytwijck”, later genoemd naar de uitgeweken Franse Hugenoten. 

Dit gedeelte waar vroeger de paarden en koetsen stonden, hebben wij omgebouwd tot een sfeervol café-restaurant. Overal hangt de sfeer van vervlogen tijden. Allerlei nostalgische attributen sieren plafond en muren en geven het restaurant een unieke uitstraling.

Onze menukaart vermeldt meer dan 100 verschillende ambachtelijk gebakken pannenkoeken. Tot ver in de regio staan wij hiermee bekend 

Tevens serveren wij heerlijke zomerse salades en diverse grillspecialiteiten. (NB. Helaas is het serveren hiervan niet mogelijk op zon- en feestdagen, dit door de geringe capaciteit van onze keuken.)  

Als het zonnetje schijnt is het heerlijk toeven op ons terras. U bent van harte welkom voor een ijsje of een heerlijke koele drink.

Graag tot ziens,

Familie van Nieuwenhuyzen

{youtube}eN79cKaFaH4{/youtube}

 Voor reserveringen of openingstijden  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: +31 167 560000

 www.pannenkoekenboerderijdeuitwijk.nl  www.pannenkoekenboerderij.com 

 

Weersverwachting