• interieur koetshuys voor.jpg
  • koetshuys voorzijde.jpg
  • orangerie interieur.jpg
  • orangerie terras achter.jpg
  • orangerie terras andere hoek.jpg
  • vanuit orangerie naar buiten.jpg

Trouwlocatie Bergen op Zoom

Iedereen wil van zijn trouwdag iets speciaals maken, zodat deze dag voor iedereen een mooie herinnering blijft. Enorm belangrijk is dan ook de locatie waar het hele gebeuren plaatsvindt. Van receptie tot een spetterend feest. Pannenkoekenboerderij De Uitwijk biedt een enorm gamma mogelijkheden om het kersverse paar en al hun gasten op hun wenken te bedienen. Dat maakt De Uitwijk tot een ideale trouwlocatie, in de buurt van Bergen op Zoom en Steenbergen.

Het rustige Brabantse karakter en de mooie omgeving zijn elementen die de feestlocatie en feestzaal net dat ietsje extra kunnen geven als perfecte trouwlocatie. Zo is ons restaurant gesitueerd in een 18e eeuwse monumentale herenboerderij met een oranjerie en een terras op de binnenplaats. De Uitwijk, gelegen tussen Steenbergen en Bergen op Zoom illustreert dit met glans.

Maar wat is een trouwlocatie zonder feestmaal? De Uitwijk, nabij Bergen op Zoom en Steenbergen, biedt u ruime mogelijkheden voor een heerlijk menu. U heeft keuze uit een uitgebreid diner, diverse buffetten, zoals een grillbuffet, koud/warm buffet, een tapasbuffet, high tea, meer dan 120 soorten pannenkoeken, sandwiches, desserts en nog veel meer.
Kortom; wij kunnen aan al uw wensen voldoen.

Na een geslaagd feestmaal en avondfeest heeft niemand natuurlijk nog zin om naar huis te gaan. U heeft de keuze om een taxi te nemen naar een hotel in Steenbergen of Bergen op Zoom, maar op de trouwlocatie zélf overnachten is toch wel de handigste optie. Dit is mogelijk, want De Uitwijk beschikt ook over een camping waar u een trekkershut, kampeerplaats of een chalet kunt huren.

Na het verlaten van de trouwlocatie, kunt u bijv. Bergen op Zoom of Steenbergen nog gaan verkennen, want De Uitwijk verhuurt ook fietsen en kano's onder verschillende soorten arrangementen. Zo kunt u van uw trouwfeest een onvergetelijke dag maken.

De Uitwijk gelegen in de gemeente Steenbergen in de omgeving van Bergen op Zoom, is er natuurlijk niet alleen als trouwlocatie om uw bruiloft te verzorgen. Verjaardagen, receptie, familiefeest, barbecues, bedrijfsfeesten,… voor elke gelegenheid bent u hier aan het juiste adres en wordt het gegarandeerd een succes. Zelfs een kanotocht kan hier geregeld worden waarna een deugddoende maaltijd u weer volledig op krachten brengt.

Graag nodigen wij u uit om alle mogelijkheden te bespreken.

We hebben uw interesse gewekt?  Indien u een reservering wilt maken kunt u dit mailen naar ons.
Ook kunt u ons mailen als u nog wat vragen heeft, we zullen deze dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar.

Met vriendelijke groet,
Familie van Nieuwenhuyzen en medewerkers

Belangrijke info:
Rabobank Steenbergen 1369.27.629
BTW nr: NL 810257531 B01 KvK:20104085

Dorpsweg 136, 4655AH, De Heen
Tel: 0167-560000
Fax:0167-560010
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Weersverwachting