• fietser onderweg.jpg
  • kanos.JPG
  • minigolf.jpg

Fiets en Kano

Fiets en Skelter

Onze camping is direct gelegen aan verscheidene fietsroutes, die u voeren over prachtige dijken, langs het water of door het bos. Fietskaarten zijn verkrijgbaar op onze receptie.  Het is dan ook zeker aan te raden uw auto eens te laten staan en op de fiets eens wat meer van onze omgeving te bekijken.  Mocht u geen fiets (bij) hebben dan zijn ook deze te huur op onze receptie.

De kosten per fiets per dag bedragen  9,50 euro .  U krijgt hiervoor wel een comfortabele nieuwe fiets met 5 versnellingen.  Dan kunt U  eigen fietsen thuislaten, wel zo gemakkelijk.

Tevens hebben wij voor de kinderen een paar kinderfietsen en  skelters in de verhuur. soms is het gemakkelijk deze reeds van tevoren vast te leggen om teleurstelling te voorkomen

Kano

Op het water valt nog veel te ontdekken.  Telkens wanneer gasten bij ons terugkomen van een kanotocht blijken zij verrast door de enorme schoonheid van de Steenbergse Vliet. Sinds jaren hebben wij Canadese Kano's (indianenboot) in de verhuur. De prijs hiervan is 21,- euro per dagdeel.  U vertrekt tegenover ons pannenkoekenrestaurant in  het haventje van De Heen, uiteraard na een korte kano instructie. 

Tevens is een kanotocht in combinatie met een heerlijke pannenkoek een gezellig en actief programma voor familiefeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje.

Informeer naar de mogelijkheden

Weersverwachting